Salvesta ostunimekirja
Looge uus ostunimekiri
VITAPOL Täistoit tuhkrutele 450g ZVP-1800

VITAPOL Täistoit tuhkrutele 450g ZVP-1800

  • Täistoit tuhkrutele
4,29 €
bruto / tükk
Toode on saadaval väga suurtes kogustes
Toode on saadaval väga suurtes kogustes
30 päevad lihtsaks tagasisaatmiseks
Turvaline ostlemine

Hästi tasakaalustatud põhivalem tuhkrutele, milles on vähendatud teraviljasisaldust erinevate graanulite ja vitamiinidega varustatud ekstrude kasuks. Nende mitmekesisus annab juurdepääsu paljudele toitainetele. Segu on rikastatud parima kvaliteediga köögiviljade ja maitsetaimedega. Porrulauk sisaldab rohkesti C-, A-, E-, B1-, B2- ja PP-vitamiini ning kaltsiumi, fosforit, kaaliumi, naatriumi, rauda ja väävlit. See tugevdab immuunsust, vähendab halba kolesterooli ja stabiliseerib veresuhkru taset. Dieet seller puhastab organismi toksiinidest, on põletikuvastaste omadustega, parandab südame tööd ja on rikas antioksüdantide, st C- ja E-vitamiinide poolest. Segu sisaldab ka võilille, mis on rikas A-, B-, C- ja D-vitamiinide poolest, on põletikuvastaste omadustega, parandab seedimist ja puhastab organismi kahjulikest ainevahetusproduktidest. Pajukoor ja kasepuu oksad on head hammaste hooldamiseks.

Koostisained:

Loomsed tooted 75%

Teraviljatooted 25%

Koostise analüüs:
Valgu kogusisaldus 34% Toorrasv 21 % Toorkiud 3% toortuhk 7%

Annustamine:
Kasutage vastavalt looma vajadustele.
Bränd
Sümbol
ZVP-1800
Tootja kood
5904479018007
Kas vajate abi? Küsimusi?Esitage oma küsimus ja me vastame kohe, kõige huvitavamad küsimused ja vastused avaldatakse teistele.
Toote päring
Kui ülaltoodud kirjeldus ei ole teie jaoks piisav, saatke meile oma küsimus selle toote kohta. Vastame niipea kui võimalik. Andmeid töödeldakse kooskõlas privaatsuspoliitika. Selle saatmisega nõustute selle sätetega.
Kirjutage oma arvamus
Teie hinnang:
5/5
Lisage oma toote pilt:
Zaufane Opinie IdoSell
4.71 / 5.00 69 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2023-01-19
Mugav tellusa, mugav maksevius ja kiire tarne
2023-01-14
Товар прибыл вовремя и хорошо упакован, большое спасибо!
pixel