Salvesta ostunimekirja
Looge uus ostunimekiri
TRIXIE kott maiuspalade jaoks , "koer ringreisil" - TX-32283

TRIXIE kott maiuspalade jaoks , "koer ringreisil" - TX-32283

  • Käepärane, mugav lemmikloomade maiuspala kott. Sobib ideaalselt lemmiklooma jalutamiseks või treenimiseks.
8,49 €
bruto / tükk
Toode on saadaval väga suurtes kogustes
Toode on saadaval väga suurtes kogustes
30 päevad lihtsaks tagasisaatmiseks
Kontrollige, millist poodi te vaatate ja millisest poest ostate
TRIXIE kott maiuspalade jaoks , "koer ringreisil" - TX-32283
TRIXIE kott maiuspalade jaoks , "koer ringreisil" - TX-32283
Turvaline ostlemine

TRIXIE kott maiuspalade jaoks , "koer reisil" - TX-32283 - praktiline varustus teie koerale

Tõenäoliselt olete koeraga jalutuskäigu ajal rohkem kui korra otsinud koht, kuhu saaksite maiuspalad peita, kust need kiiresti ja ilma kukkumisohuta välja võtta. Vastus teie vajadustele on TRIXIE Dog on tour maiuspala kott - TX-32283. See on käepärane, väga mugav ja vastupidav kott koerale mõeldud maiuspalade jaoks. Seda saab hõlpsasti vöö külge kinnitada, nii et see töötab hästi ka pikkade jalutuskäikude või treeningute ajal. See on nii mugav kui ka vastupidav, eriti tänu kasutatud polüestermaterjalile. Võite koti kaasa võtta nii lühikesele jalutuskäigule kui ka pikemale koeraretkele koos oma koeraga. Tänu oma disainile saate kotti kasutada ka treeningute ajal, sealhulgas väga aktiivsete treeningute ajal.

Koeravarustus TRIXIE Hõrgutuskott , "Dog on tour""- TX-32283 - toote eelised

Koerte varustus koti kujul on üks neist asjadest, mis peaks alati käepärast olema. Toode on suhteliselt suur, kuid samas piisavalt väike, et seda oleks mugav puusal kanda. Eriline tasku on mõeldud koerajäätmete koristamiseks mõeldud kotirullide hoidmiseks. TRIXIE Dog on tour maiuspala kott - TX-32283 - saab kinnitada vööle kas vöö aasaga või luku abil. Spetsiaalset sildi kasutatakse pilli või klõpsu mugavaks paigutamiseks, et see oleks alati käepärast. Peamise maiuspala tasku juures olev tõmblukk võimaldab hõlpsasti ja kiiresti sulgeda ja avada lukku. Lisaks on koti kõrval veel üks lisatasku, mida saab sulgeda Velcro-kinnitusega. Seda kasutatakse lõhnamarkerite paigutamiseks või võtmete või telefoni hoidmiseks. ZooArt poest leiad suure valiku maiuspalade kotte ja tarvikuid koertele.

Bränd
Sümbol
TX-32283
Tootja kood
4011905322834
Elufaas
Kutsikas
Juunior
Täiskasvanud
Vanem
Kas vajate abi? Küsimusi?Esitage oma küsimus ja me vastame kohe, kõige huvitavamad küsimused ja vastused avaldatakse teistele.
Toote päring
Kui ülaltoodud kirjeldus ei ole teie jaoks piisav, saatke meile oma küsimus selle toote kohta. Vastame niipea kui võimalik. Andmeid töödeldakse kooskõlas privaatsuspoliitika. Selle saatmisega nõustute selle sätetega.
Kirjutage oma arvamus
Teie hinnang:
5/5
Lisage oma toote pilt:
Zaufane Opinie IdoSell
4.71 / 5.00 69 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2023-01-20
suurepärane.
2023-01-14
Товар прибыл вовремя и хорошо упакован, большое спасибо!
pixel